tisdag 2 september 2008

Den enda gången man inte vill att solen ska skina, tro fan att den måste göra det ändå.
Sitter på balkongen och försöker kolla internet men det där eldklotet lyser ju så förbannat att man inte ser annat än sin egen spegelbild på skärmen och den vill man inte se idag. Inte nån annan dag heller faktiskt.
Idag har jag inte gjort nåt nyttigt alls. Skulle ha tvättat på förmiddagen men kom på att tvättmedlet var slut och fick kasta mig på cykeln och susa till affären. Tyvärr susade jag inte riktigt lika fort som jag kanske trodde, kan ha varit vinden i håret eller bristen på kaffe som fick mig att tre att jag var med i Tour de France.
Jag kom hem tio minuter efter tvätttiden börjat och insåg snabbt att innan jag skulle ha kommit ner till tvättstugan och lagt in tvätten så skulle klockan ha blivit halv elva. Det hade inte funkat alls för då skulle jag bara hinna tvätta en omgång och allt skulle ha varit förjäves liksom.

Så jag sket i att tvätta och satte mig istället på balkongen med nya Family Living.
Jag fick ett sånt sug efter att göra om hemma. Renoveringsnerven dunkade på och jag fick nästan fradga i mungiporna när jag såg hur fint folk har hemma.
Vi ska ju börja renovera längre fram i höst, men jag vill göra det NU. Jag vill, jag vill, jag vill!!!
Kan inte en försäljare komma hit och pracka på mig en gammal lampa som jag sen får för mig att putsa, så att det slinker ut en trött ande som blir så tacksam att han vill ge mig massa önskningar. Eller förresten så behöver jag inte massa utan det räcker med de vanliga tre. De skulle jag klara mig bra på.

Ja efter att jag inte gjort nånting så gick jag och hämtade kidsen på dagis. De var glada att se mig som alltid när man hämtar, men Indi hade tydligen haft ett utbrott tidigare på dagen där han hade visat sin rätta sida ;-)
Nej, men skämt å sido så är han ju nästan alltid glad förutom några små utbrott här och där. Han vill ju så gärna bestämma och göra allt själv, inte lätt när man är 16 månader.

Nu kollar Shanti och Nandi på "Karlsson" och Indi leker med en gammal mobil som inte funkar. Själv ska jag ta fram dammsugaren och ta ett varv.
NU hör jag att de inte alls tittar på film utan dunkar med nåt i vardagsrummet. Bäst att kolla vad de sysslar med.

Peace

1 kommentar:

Marica sa...

Om du kommer åt en sån lampa, kan inte jag få en enda önskning. Bara en enda skulle räcka ;-)