fredag 25 april 2008

Fredag idag och det ser ut att bki lika härligt väder idag som det varit hela veckan. Det har varit helt underbart med värme och sol och vi har varit ute till kvällen.I går kom vi in klockan åtta, så jävla skönt ute att man aldrig vill gå in, men man är ju tvungen att lägga barnen nån gång.
IDag skulle vi egentligen ha haft möte med vår familjehemssekreterare ang. Nillan, men Danne jobbar ju och jag har ingen som kan passa barnen så det fick vi skjuta upp. Så nu ligger dagen öppen, får väl spendera den ute iaf för det är ju fan straffbart att vara inne och trycka när solen skiner...

Å så får man än en gång förvånas över girigheten hos folk med pengar.
Wesley Snipes får skaka galler i tre år för att han bara haft dollartecken för ögonen. Det är ju uppenbart att mycket vill ha mer och frågan är om hans fängelsevistelse inte kommer gynna honom då med tanke på alla pengar han inte kan göra av med när han sitter i buren.

Ja är huvudet dumt får kroppen lida. Bara att hoppas att han inte får lida för mycket och slipper bli nåns lilla bitch därinne. Haha, en syn för ögat.

Ja nu ska jag ta tag i mitt här och sen ut i våren.

Inga kommentarer: