måndag 9 februari 2009

Det förra inlägget skrev jag för en vecka sen ungefär och fattar inte varför det inte har blivit publicerat. Det låg under utkast, men nu är det ju iaf fixat.
Ska försöka blogga lite senare, har massor att stå i nu...

Peace

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste inlägget och rös. Det är så många föräldrar som förlorar sina barn och det är så hemskt, så orättvist, men vad ska man göra?
Kanske jag någon gång i framtiden, som förlossningläkare, kommer på ett svar? Men kanske inte?
Man känner sig så hjälplös.
Vad hände med Isak? Fick du några svar?
Du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill.
Stor kram från mig.

Mahlin sa...

Isak dog av ett förkylningsvirus som satte sig på hjärtat. Extremt ovanligt att det sätter sig på nåt organ och att man ska dö av det händer i princip aldrig....

Anonym sa...

Så himla hemskt att sådant kan hända! När jag var liten hade jag coxsackie virus, om du har hört talas om det? Det är ett virus som framförallt sätter sig på hjärtat och hjärnan. Jag var en månad gammal. Det var en sjuksköterska som hade fått det när hon var i Afrika och så spred hon det på förlossningen. För spädbarn är det dödligt. Av alla oss som föddes i den perioden dog 42 bebisar och bara två överlevde.

Vet inte riktigt varför jag berättar detta för dig, du har väl fått nog av spädbarnsdöd nu, men det bara kom ur mig när jag började svara.

Jag tänkter på dig i alla fall och både jag och min syster har yrken inom spädbarn och virus, så med alla er i åtanke kanske vi kan minska sådana händelser i framtiden!